U bent hier

Sociaal Huis

Ter Duinenlaan 34
8670 Koksijde
Telefoon: 
058 53 43 10
E-mailadres: 
info [at] sociaalhuiskoksijde.be
Huidige openingsuren
Vandaag open van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 16.00 u.
Morgen open van 9.00 tot 12.00 u. en van 13.30 tot 16.00 u.
Alle openingsuren

We werken op afspraak. Je kan een afspraak maken via 058 53 43 10 of intakewelzijn [at] koksijde.be.

Contactformulier

Sluitingsdagen

maandag 26 december 2022
2de kerstdag

Wat doen we?

Het Sociaal Huis bekommert zich om jouw welzijn.
Hier kan je terecht met al je vragen omtrent welzijn, (thuis)zorg en sociale dienstverlening.

Zit je met een vraag omtrent welzijn, aarzel niet om langs te komen, we zullen samen met jou op zoek gaan naar een gepast antwoord.

Nog nooit bij ons langsgekomen? Niet gevreesd, wij zijn er om jou en je omgeving te helpen met de nodige discretie. Je hoeft niet te betalen voor onze hulp!

Kennismakingsgesprek

Als je bij ons niet gekend bent of het is een tijdje geleden dat je langskwam, vragen we je eerst een afspraak te maken met de intaker voor een eerste kennismakingsgesprek.

De intaker is een maatschappelijk assistent(e) en luistert tijdens dit kennismakingsgesprek naar jouw verhaal, problemen, zorgen en vragen. Hij of zij probeert reeds zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, maakt een dossier op indien nodig of wijst jou correct door.

Toewijzing dossier aan een maatschappelijk assistent(e)

Indien de intaker jou niet meteen kan helpen of verdere opvolging vereist is, wordt jouw dossier aan een maatschappelijk assistent(e) toegewezen. Deze maatschappelijk assistent(e) neemt meteen contact met jou op om een vervolgafspraak te maken en verder jou bij te staan waar nodig, de nodige aanvragen te doen, steun te bieden waar dit kan, ... Voortaan blijft deze maatschappelijk assistent(e) jouw aanspreekpunt en kan je haar/hem rechtsreeks telefonisch bereiken of een afspraak maken wanneer nodig.

Sociaal Huis