U bent hier

Werken N35 - start fase 3 op donderdag 1 september 2022

Werken aan de N35 (Veurnestraat/Pannestraat). Ze gebeuren in opdracht van De Panne, Veurne, Koksijde, het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), Aquafin en de intercommunale IWVA.
Tussen het kruispunt met de Koksijdeweg (N396) in De Panne en de Polderweg in Veurne wordt de gewestweg volledig heringericht. De werken gebeuren in verschillende fases en duren volgens de huidige planning tot eind 2023.
Een investering van 6,5 miljoen euro.

Tweeënhalf jaar werken

Na een pauze van twee maanden start de aannemer op donderdag 1 september 2022 met fase 3 van de werken op de Veurne- en Pannestraat. Er wordt dan gewerkt tussen de nieuwe rotonde en e5 mode. Deze werken duren tot eind 2022.
Er komt een nieuwe gescheiden riolering, de rijweg wordt heraangelegd en er komt een ventweg naast de hoofdweg voor fietsers en bezoekers van de handelszaken.
Alle werken zitten er volgens de huidige planning op tegen eind 2023.

Omleiding voor doorgaand verkeer

De werken zullen voor de nodige hinder zorgen op de Pannestraat/Veurnestraat. Het doorgaand autoverkeer tussen Veurne en De Panne moet tijdens de werken een omleiding volgen. Voor plaatselijk verkeer naar het industrieterrein en de handelszaken blijft de werfzone zoveel mogelijk toegankelijk.

Meer informatie over de werken vindt u op www.wegenenverkeer.be/N35.

Werken van fase 3 op Veurne- en Pannestraat starten opnieuw op donderdag 1 september 2022