U bent hier

Sportaccommodatie

Sportaccommodatie reserveren? Dat kan online via de webshop!

 

Atrium Gemeenteschool Oostduinkerke

Voor dansvormen, kleuterturnen, yoga, tai chi, ... Enkel tijdens de avonduren.

Petanqueterreinen

De Bolledroom heeft 11 indoor en 20 outdoor petanquevelden, een vergaderruimte en een baraccommodatie. De outdoor petanquebanen aan de Zeedijk in Sint-Idesbald en op het Zonneplein in Oostduinkerke zijn het hele jaar door vrij te gebruiken.

Sportcentrum Koksijde

Eén kunstgrasveld en één natuurgrasveld voor voetbal, beide velden met verlichting. Er is ook mogelijkheid om openluchtbasketbal of openluchtvolleybal te spelen op een outdoor terrein (cement tegels).

Sporthal Hazebeek Oostduinkerke

Voor volleybal, basketbal, badminton, minivoetbal of zaalvoetbal. Kan in 3 delen verdeeld worden d.m.v. gordijnen. De zaal is ook geschikt voor omnisport of vloersporten.

Sporthal Koksijde

Voor basketbal, badminton, minivoetbal of verschillende vloersporten (turnen, dans, tai-chi; …). Voor volleybal zijn er 3 oefenvelden (geen officiële afmetingen).

Sportpark Hazebeek Oostduinkerke

Voor voetbal (2 natuurgrasvelden en 1 kunstgrasveld, met verlichting), atletiek (kunststofpiste, ver- & hoogspringen, kogelstoten, discuswerpen, met verlichting) en krachtbal (2 velden, met verlichting). Rond het sportpark is een trimpiste aangelegd van 820m lang. Voor recreatiesport is er een sportveldje juist buiten het sportpark.

Tafeltenniszaal Oostduinkerke

Voor tafeltennis (4 tafels) en vormen van dans, gymnastiek, yoga of tai-chi met een beperkt aantal deelnemers.

Turnzaal Gemeenteschool Koksijde

Voor dansvormen, yoga, tai chi en verschillende vloersporten. Enkel tijdens de avonduren.

Turnzaal Gemeenteschool Oostduinkerke

Voor dansvormen, yoga, tai chi en verschillende vloersporten. Enkel tijdens de avonduren.

Zaal voor vloersporten Koksijde

Voor alle verdedigingssporten, er ligt een tatami. Er is een spiegelwand zodat de zaal ook geschikt is voor verschillende dansvormen.