U bent hier

Wat is de UiTPAS?

UiTPAS
De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor jouw vrije tijd in de regio.
Een concert of theatervoorstelling? Een duik in het zwembad? Een leuke workshop? Dankzij de UiTPAS word je extra beloond in je vrije tijd!

Met je UiTPAS:

  • krijg je bij aankoop een leuk pakket met welkomstvoordelen
  • spaar je punten bij deelname aan een UiTPAS-activiteit
  • ruil je punten in voor kortingen, gadgets of gratis tickets
  • zijn er aangepaste tarieven voor mensen die het financieel moeilijk hebben

Je kan de UiTPAS gebruiken in Koksijde én ook in alle andere deelnemende Vlaamse gemeenten. De aangepaste tarieven gelden ook in de andere gemeenten van UiTPAS Westhoek.
Met de UiTPAS geniet je volop van jouw favoriete vrijetijdsactiviteit en dat is ook de bedoeling: méér mensen méér laten beleven!

Voor wie?

Iedereen kan een UiTPAS kopen, of je nu in Koksijde woont of niet.

De UiTPAS is persoonlijk en staat op naam. Je kan je kaart dus niet doorgeven aan iemand anders. Elk gezinslid heeft een eigen UiTPAS nodig om van de voordelen te kunnen genieten. Zo krijg je ook de juiste en best passende informatie.

Heb je een beperkt budget? Ga dan naar het Sociaal Huis voor een UiTPAS met kansentarief.

Uitleg over Kansentarief

Inwoners van Koksijde die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Met de pas kan je dan niet alleen punten sparen en omruilen, maar krijg je ook automatisch 80 procent korting op de basisprijs bij UiTPAS-activiteiten. Je betaalt dus 20 procent van de basisprijs. Dat wil zeggen: kost een ticket normaal 5 euro, dan betaal je met de UiTPAS met kansentarief automatisch 1 euro. Een UiTPAS met kansentarief ziet er helemaal hetzelfde uit als een UiTPAS zonder kansentarief.

Voor wie?

Je woont in Koksijde en je:

  • hebt recht op verhoogde tegemoetkoming (staat op je klever van de mutualiteit als laatste cijfer een ‘1’? Dan heb je recht op verhoogde tegemoetkoming en op een UiTPAS met kansentarief)
  • zit in schuldbemiddeling of budgetbeheer

Een UiTPAS met kansentarief is enkel verkrijgbaar voor inwoners van Koksijde.

Waar gebruiken?

Bij deze partners kan je punten sparen/omruilen:

Er komen steeds partners bij. Wil je als organisatie meedoen aan het UiTPAS-verhaal? Neem dan contact op met info [at] uitpaswesthoek.be.

Wat is een UiTPAS?

Een spaarkaart. Met je UiTPAS spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten. Gratis of betalend aanbod, voor elke deelname krijg je 1 UiTpunt!
En een voordeelkaart! Ruil je gespaarde punten om tegen mooie voordelen, zoals een korting op een toegangsprijs, een gratis gadget of drankje. En bij aanschaf van je kaart krijg je ook al een aantal leuke welkomstvoordelen cadeau. Heb je het financieel moeilijk? Dan kan je een UiTPAS met kansentarief aanvragen bij het Sociaal Huis. Hiermee krijg je 80 procent korting op de vrijetijdsactiviteiten bij de deelnemende organisatoren.

Voor wie?

Iedereen kan een UiTPAS kopen: inwoners van Koksijde, maar ook inwoners van andere gemeenten. Iedereen kan immers punten sparen en omruilen. Om recht te hebben op een UiTPAS met kansentarief, moet je inwoner zijn van Koksijde.

Wat kost een UiTPAS?

  • De UiTPAS kost 5 euro.
  • Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar betalen 2 euro.
  • UiTPAS aan kansentarief is gratis.

Ben je je kaart verloren? Je kan een nieuw exemplaar halen voor 1 euro.
Je verdient de aankoopprijs trouwens zeker terug, want er staan op je kaart onmiddellijk al een pak welkomstvoordelen!

Welkomstvoordelen

Om je welkom te heten, krijg je bij de aankoop van je UiTPAS meteen leuke welkomstvoordelen cadeau.
Zo staan er al 3 UiTPAS-punten op je kaart om mee te beginnen.