U bent hier

Oproep: laatste kans voor je COVID-19-vaccin

Het is de laatste kans voor je COVID-19-vaccinatie. De vaccinatiecampagne in het centrum Furnevent zit er bijna op. Wie snel is, kan zich nog laten vaccineren. Iedereen komt in aanmerking, ook als je eerder het vaccin geweigerd hebt, of niet op je eerdere afspraak bent komen opdagen. De enige voorwaarden zijn dat je 12 jaar of ouder bent en dat je gedomicilieerd bent in Alveringem, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort of Veurne.

  • Je wil beide vaccins nog krijgen. Als je nog helemaal niet gevaccineerd bent, is de allerlaatste kans voor de eerste prik op zaterdag 11 september. De tweede prik krijg je dan op zaterdag 2 oktober.
  • Je bent niet gekomen voor je tweede vaccin. Als je eerder al je eerste vaccin kreeg, maar bijvoorbeeld door je vakantie niet bent gekomen voor je tweede prik, kun je die alsnog krijgen. Ook daarvoor is de laatste kans op zaterdag 2 oktober.

Reserveer nu per telefoon. Het zijn echt de allerlaatste prikdagen. Er is voor iedereen plaats, maar je moet wel zo snel mogelijk reserveren. Dat kan eenvoudig telefonisch bij het callcenter op het gratis nummer 0800 200 74. Zo krijg je meteen je afspraakmoment voor één of twee vaccinaties.

Callcenter vaccinatiecentrum Furnevent: 0800 200 74

Laat je vaccineren. #exitcorona #TopeSterk

Meer info op www.laatjevaccineren.be

Blijf op de hoogte via www.koksijde.be/coronavirus

Vertel het verder