U bent hier

The ‘one and only’ Helmut Lotti komt naar Koksijde voor een exclusieve zomerprimeur

De zomer van 2024 brengt een buitengewone muzikale ervaring naar Koksijde met de alombekende Helmut Lotti. Op vrijdag 26 juli zal Helmut Lotti, vergezeld door zijn eigen symfonische orkest, 'The Golden Symphonic Orchestra', onder leiding van dirigent André Walschaerts, het publiek betoveren met een eenmalige, exclusieve herneming van "Helmut Lotti Goes Classic."

Met 40 getalenteerde muzikanten brengt Helmut Lotti een indrukwekkende replay van zijn legendarische concerten uit de jaren 90 naar de prachtige omgeving van Koksijde. De historische Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk zal dienen als het sfeervolle decor voor dit zomers evenement, dat ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zal bieden aan het publiek.

Enige liveconcert in 2024

Helmut Lotti's drie 'Classic' albums blijven de bestverkochte albums aller tijden in België, en op 26 juli zal het publiek getuige zijn van een selectie van de mooiste klassieke melodieën uit deze tijdloze werken. Het is ook het enige Helmut Lotti Goes Classic liveconcert in 2024, waardoor het een niet te missen gelegenheid is voor fans en muziekliefhebbers.

De combinatie van Helmut Lotti's betoverende stem, het indrukwekkende Golden Symphonic Orchestra en de historische setting van de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk beloven een magische avond vol muzikale pracht en praal. Mis deze primeur niet!

  • Datum: Vrijdag 26 juli 2024
  • Locatie: Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk, Koksijde-Bad

Tickets binnenkort beschikbaar via www.visitkoksijde.be en toerismekantoor te Koksijde. Volg onze socials en website voor meer info.

 

Vertel het verder