U bent hier

NINA & The City op 2 en 3 oktober in Koksijde-Oostduinkerke

SAVE THE DATE
NINA & The City
zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021

 

Beste ondernemer

Tijdens het eerste weekend van oktober strijkt NINA neer in Koksijde-Oostduinkerke. NINA is de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws waarbij de nadruk wordt gelegd op de laatste nieuwe trends, culinair genieten en inspirerende uitstappen. 

Met NINA & The City zetten ze maandelijks 1 stad of gemeente in de kijker aan de van gemeentelijke highlights waarbij de nadruk ligt op lokale handelaars, lekker eten en shoppen.

Wat mogen jullie verwachten? 
Een grootse mediacampagne via verschillende magazines (Story, Goed Gevoel, ..), Het Laatste Nieuws, online en op JOE (radio) om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor een dag/weekend Koksijde-Oostduinkerke. In de Zeelaan, Strandlaan en Leopold II Laan zullen NINA hostessen aanwezig zijn, wordt er een fotobooth voorzien, leuke straatanimaties etc. Met dit shoppingevenement willen we een boost geven aan de lokale economie in onze gemeente.

Wat verwachten we van jullie?
Maak er samen met ons een onvergetelijk shopping gebeuren van. Werk een leuke actie uit (korting, goodies, NINA-menu, .. ) . Het weekend valt tijdens het 'Het Weekend van de klant', ideaal om beide te combineren. 


We wensen jullie heel veel succes voor deze zomer, eind augustus horen jullie ons opnieuw voor de verdere uitwerking!

 

Vertel het verder