U bent hier

Kom lokaal shoppen met de KoksijdeBon

Ben je op zoek naar een leuk, origineel én ‘lokaal’ cadeau? Dan is de KoksijdeBon de ideale keuze. De bon is een jaar geldig. Gebruik hem en geniet van heel wat lekkers of koop er de laatste trends mee.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar een leuk, origineel ‘lokaal’ cadeau kan deze bon digitaal kopen. Met een simpele klik op de knop bepaal je zelf hoeveel je KoksijdeBon waard is.

Ook Lokaal Bestuur Koksijde zal deze bonnen gebruiken voor eigen acties: bij wedstrijden en jubilea of als geboortepremie. Zo maak je niet alleen de ontvanger, maar ook de lokale handelaar(s) bij wie hij besteed wordt, blij!

Werking

De KoksijdeBon heeft een unieke QR-code. Bij een aankoop met de KoksijdeBon wordt de QR-code gescand door de lokale handelaar. Het bedrag van aankoop wordt afgetrokken van het totale bedrag van de bon. Zo kan je met het resterende bedrag terecht bij een andere handelaar. De Koksijdebon heeft een geldigheidsduur van één jaar vanaf aankoopdatum.

Waar?

De KoksijdeBon koop je online via www.visitkoksijde.be/koksijdebon of via de dienst Toerisme Koksijde, Zeelaan 303.

Ook voor het overzicht van de deelnemende handelszaken kan je bij beide terecht.

Handelaar

Handelaars die nog niet zijn ingeschreven kunnen zich nog steeds gratis registreren.  
Voor de KoksijdeBon wordt samengewerkt met het Cirklo-systeem van Belfius. Die zorgt voor een veilige en vlotte transactie.

Meer info over de KoksijdeBon

Vertel het verder