U bent hier

Koksijdse jongeren reizen goedkoper met het openbaar vervoer

Lokaal Bestuur Koksijde subsidieert twee abonnementen waardoor het voor jongeren goedkoper is om het openbaar vervoer te nemen.

Buzzy Pazz – tussenkomst van 50 procent voor Koksijdse jongeren tussen 6 en 24 jaar

Een Buzzy Pazz is een abonnement voor kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar. Met een Buzzy Pazz mag je onbeperkt reizen op alle bussen of trams van De Lijn (behalve op de Limburgse snel-lijnen). Ben je 12 jaar of ouder? Dan mag je als abonnee kinderen tot en met 5 jaar gratis met je mee laten reizen. De korting wordt automatisch bij je aankoop van een Buzzy Pazz verrekent.

Meer info over dit abonnement vind je op www.delijn.be/buzzypazz

Campuskaart – tussenkomst van 50 procent voor kinderen en jongeren tussen 0 en 26 jaar

Met de Campuskaart reis je vijf keer heen en terug met de trein op een vast traject, binnen een periode van maximaal 49 dagen. Ideaal voor kotstudenten.
Gebruik je de Campuskaart voor het eerst? Kom dan langs bij de dienst Burgerzaken voor een aanvraagformulier. Want er moet een moederkaart worden aangemaakt. Breng zeker een recent schoolattest en je identiteitskaart mee. Met dit aanvraagformulier ga je naar een NMBS-loket om de Campuskaart aan te vragen. En dan krijg je een reductie van 50 procent.

Meer info over de kaart vind je op www.belgiantrain.be

Zie ook Diverse kortingen bij De Lijn

Vertel het verder