U bent hier

Binnenkort start nieuwe vaccinatiecampagne voor 80-plussers

Binnenkort starten opnieuw de vaccinaties voor mensen vanaf 80 jaar. Die vinden nog steeds plaats in het vaccinatiecentrum Furnevent in Veurne. 80-plussers worden opnieuw uitgenodigd voor een coronavaccinatie. Ze ontvangen hiervoor binnenkort een brief en eventueel een e-mail.

Deze vaccinaties vinden plaats in Furnevent op:

  • Dinsdag 31 mei
  • Dinsdag 14 juni
  • Woensdag 15 juni
  • Donderdag 16 juni
  • Dinsdag 21 juni
  • Woensdag 22 juni

Telkens van 9.30 tot 12.30 uur en van 14 tot 17 uur.

Bevestig je komst

Om goed en vlot te kunnen werken, vragen we je om je afspraak altijd ofwel te bevestigen of te annuleren. Wanneer je partner ook wil gevaccineerd worden, mag je samen komen. Bel daarvoor vooraf naar het vaccinatiecentrum.

Tijdens deze vaccinatiedagen kun je ook nog een eerste prik komen halen, of een boosterprik krijgen. Ook als je geen uitnodiging of code hebt ontvangen, kan je je laten vaccineren. Je neemt in al deze gevallen best contact op met het vaccinatiecentrum.

Als je op reis gaat, controleer dan zeker de geldigheid van je vaccinatiecertificaten en raadpleeg de richtlijnen van je bestemming. Elk land kan eigen reglementeringen hanteren.

Informatie over de vaccinatiecertificaten en over eventuele vernieuwingen vind je online.

Wees waakzaam voor phishingmails

Criminelen maken steeds meer misbruik van de vaccinatiecampagnes om misleidende mails te versturen. Als je twijfelt, contacteer dan het callcenter van het vaccinatiecentrum.

Vaccinatiecentrum Furnevent: 0800 200 74

Vertel het verder