U bent hier

Multimove voor 2e en 3e kleuter

Multimove is een gevarieerd bewegingsprogramma voor kinderen van het 2e en 3e kleuter, met de nadruk op ontwikkeling van algemene bewegingsvaardigheden. Onder het motto “als je niet kunt springen, landen, lopen, vangen, werpen, enz. kan je niet voetballen, zwemmen en tennissen!"  Deze bewegingsvaardigheden zijn heel belangrijk om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Praktisch

Wanneer? Op maandag in de sporthal in Koksijde-Dorp, op dinsdag in Sporthal Hazebeek Oostduinkerke, telkens van 16.30 tot 17.15u. Niet tijdens schoolvakanties of op feestdagen.

Reeks 1 start op maandag of dinsdag 9 of 10 oktober 2023 tot aan de kerstvakantie (inschrijven kan vanaf 4 september).

Reeks 2 start op maandag of dinsdag 15 of 16 januari 2024  tot aan de paasvakantie (inschrijven vanaf 4 december) .

Prijs: 20 euro voor de reeks, verzekering inbegrepen.

Schrijf je in vanaf 4 september voor reeks 1 en vanaf 4 december voor reeks 2 enkel online via de webshop van gemeente Koksijde. Let wel: de plaatsen zijn beperkt

  • Belangrijk: breng sportschoenen of turnpantoffels mee om binnen te sporten (nog niet buiten gedragen) en een flesje water.
  • Voor de kleuters uit Oostduinkerke (Gemeenteschool en Vrije Basisschool) is er begeleiding voorzien naar de sporthal Hazebeek. Mail hiervoor de NAAM + SCHOOL van uw kindje door naar sportdienst [at] koksijde.be