U bent hier

Leeskring Markant

Lees je  eens graag een boek en zou je het 'markant' en vooral plezant vinden je leeservaring met anderen te delen: weten wat zij ervan vinden, wat  je er samen in kunt ontdekken, aanvoelen hoe een boek kan aanleunen bij een levensverhaal, een aansporing vinden om samen na te denken over wat ons ontroert   en  verwondert.  Of wil je gewoonweg heel ontspannen met elkaar van gedachten wisselen  met  een vooraf gelezen boek in je herinnering?

Het is allemaal mogelijk in de geanimeerde leeskring van de afdeling MARKANT van Koksijde-Sint-Idesbald.

Via de bibliotheek van Koksijde kunnen de gewenste boeken ontleend worden, mits de leden van de leeskring zich lid willen maken van de bib. Er zal om de 6 weken samen een boek besproken worden in de Willem Elsschotzaal boven de bibliotheek. We namen een optie op een donderdagavond ( om de 6 weken-  en niet  in de schoolvakanties - van 20 tot 22 u.). Om de stemmen te smeren of gedachten te inspireren staat een drankje klaar en wellicht geen babbeltje zonder een klein knabbeltje… wie weet?

We doen  een warme oproep  met maximum 15 leden (al dan niet) van de vereniging MARKANT samen te komen. Je hoeft geen literaire  leesveelvraat te zijn, occasionele lezers zijn heel erg welkom. We houden het niet schools, maar wel markant , interessant en plezant. We storen ons niet graag aan academische alleenspraken, maar zoeken wel  ons grootste genoegen in elkaars gedeelde passies en vuur!

De initiatiefneemster verwacht je snelle reactie. Je wordt dan op de hoogte gehouden over het wat en waar van de afspraken en te lezen boeken. Graag een smaakmaker ? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op donderdag 4 oktober om 20 u. in de Willem Elsschotzaal boven de bib. Ook niet-leden of nog niet leden van Markant zijn welkom ( al dan niet met partner).

Graag een seintje via Magda.Borms [at] skynet.be of via gsm 0478 61 10 15.