U bent hier

Groepsaankoop groene energie

Samen een voordelig energiecontract zonder uitzoekwerk.

Met de groepsaankoop van de provincie West-Vlaanderen kan ook jij in 5 simpele stappen besparen op je energiekosten.

Inschrijven

Zodra de groepsaankoop van start gaat, kan je gratis en vrijblijvend inschrijven. Neem een jaarlijkse afrekening of slotfactuur bij de hand en vul je gegevens in enkele minuten in.

Inschrijvingen starten vanaf december!

Veiling

We organiseren een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen. Jij hoeft hiervoor niets te doen.

Persoonlijk voorstel

Na de veiling ontvang je van ons je persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw energieverbruik het meest voordelige bod uitbracht. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen.

Beslissen

Via je persoonlijk voorstel kan je aangeven of je het aanbod wenst te aanvaarden.

Start contract

Aanvaard je het aanbod? Dan zorgen we voor een vlotte overstap zodat je nieuwe energiecontract op de door jou gekozen datum van start gaat.

 

Bij onze groepsaankoop heb je steeds de zekerheid dat:

  • … het contract vaste levertarieven heeft die exact hetzelfde blijven gedurende de looptijd van je 1-jarige contract. Deze prijzen kan je exact nakijken op je jaarlijkse afrekening of slotfactuur. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.
  • ... de stroom 100% groen is, zoals gedefinieerd door de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG).
  • … je vanaf de eerste dag van je nieuwe energiecontract begint te besparen.
  • De voordelige eenheidsprijzen van het groepsaankoopcontract worden vanaf de eerste dag aangerekend. Er wordt niet gewerkt met eenmalige kortingen die je kan verliezen of die je slechts gedeeltelijk aangerekend kan krijgen.
  • ... je ofwel geen vaste vergoeding betaalt, of dat de vaste vergoeding enkel betaalt voor de maanden dat je klant bent bij het groepsaankoopcontract (pro rata).
  • … je de keuze hebt op welke manier je je facturen wenst te betalen en te ontvangen. Er worden nooit extra kosten in rekening gebracht. Of je nu kiest om je facturen per e-mail te krijgen en/of per domiciliëring te betalen of liever de facturen per post ontvangt en/of per overschrijving betaalt, je aanbod blijft steeds exact hetzelfde.
  • … je ook kan genieten van het aanbod als je al klant bent bij de winnende leverancier. Ook als je al een contract hebt bij de winnende leverancier kan je contract kosteloos aangepast worden zodat je van het aanbod van de groepsaankoop kan genieten. Vergeet in dat geval niet om je persoonlijk voorstel te aanvaarden!