U bent hier

Demosessie Fablib

Cursus met open sessies
Computer en techniek

Wil jij graag van dichtbij kennismaken met de verschillende toestellen uit het Fablib? Kom dan naar de demosessie op dinsdag 4 juni!

Zit jij vol creatieve, technologische of artistieke ideeën? Dan is het Fablib dé plek voor jou. Het Fablib, kort voor Fabrication Library, is een maakplaats in de bib. Het is een openbare digitale werkplaats waar je wordt uitgenodigd om te experimenteren, zelf dingen te maken door middel van verschillende technieken en waar het openlijk delen van ontwerpen en ideeën wordt aangemoedigd.

Het Fablib beschikt over een lasersnijder, een 3D-printer, een vinylsnijder, een vacuümvormer en een hittepers. Daarnaast ook codeermaterialen zoals micro:bits, TPBots en Micro:bit Tinker Kits. Benieuwd wat je hier allemaal mee kan doen? Dan is deze gratis demosessie de kans om de verschillende toestellen en materialen te ontdekken. Je krijgt een korte uitleg over elk toestel en kom te weten hoe ze nu precies werken.

Schrijf je gratis via de bibliotheekwebsite of aan de balie van de bib.

Wil je zelf aan de slag gaan met de toestellen? De bibliotheek voorziet open lab momenten waar je zelfstandig de toestellen kan gebruiken.

Meer weten over het Fablib?

Wanneer: 
dinsdag 04 juni 2024 van 19.00 u. tot 21.00 u.
Waar: 
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein 10
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
gratis
Contact: 

Vertel het verder