U bent hier

Met de huifkar langs natuur, kunst en geschiedenis!

Praktisch

  • Wanneer? Op vrijdag 28 juli en vrijdag 18 augustus om 13.30 uur
  • Waar? Verzamelen aan het onthaalgebouw van het Abdijmuseum Ten Duinen (Castel Fiertel, K. Prinslaan 2)
  • Kostprijs? 10 euro p.p. (huifkartocht, toegangstickets, gidsbeurten en drankje inbegrepen, gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar)
  • Hoe reserveren? Enkel via abdijmuseum [at] koksijde.be - 058 53 39 50

Traag is ook mooi

Op vrijdag 28 juli en vrijdag 18 augustus krijg je de kans om het Abdijmuseum Ten Duinen en het Kunstencentrum Ten Bogaerde op één namiddag te bezoeken! 

Verloop van de namiddag

De groep verzamelt om 13.30 uur aan het onthaalgebouw van het Abdijmuseum Ten Duinen. Meteen daarna vertrekt de huifkar richting het Kunstencentrum Ten Bogaerde. Tijdens de huifkartocht is het genieten geblazen van het specifieke, beschermde landschap – de duin-polderovergang – rond Ten Bogaerde. De gids zorgt voor de nodige toelichting. Eenmaal aangekomen in het Kunstencentrum, staat een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling Good Boy Bad Boy (collectie Frac Nord-Pas de Calais) en de George Grardzaal op het programma. Aansluitend vertrekt de huifkar opnieuw naar het Abdijmuseum Ten Duinen waar een bezoek staat gepland aan de archeologische site. Ten slotte biedt het museumteam iedereen een drankje aan in de Gasterie! 

 

Vertel het verder